Nog 5 weken!
Blijf op de hoogte en volg Romy
05 September 2006 | Nederland, Heiloo
Via deze site kan iedereen op de hoogte blijven van alles wat ik mee zal gaan maken!
05 September 2006 - 06:58
Dirk Floris:
Ik geloof echt dat je het geweldig gaat hebben! komt helemaal goed met jou!! xx dirk -
05 September 2006 - 10:40
Marloes:
ik wens je heel veel plezier en suc6 daar!!
pas je goed op je zelf liefs en kus marloes -
05 September 2006 - 14:38
Edith:
Hey lieverd!!
Jaja nog 4.5 week en dan ga je al!! Echt leuk, maar ga je zeker missen!
Dikke kus Edith -
05 September 2006 - 14:47
Mau:
Hey meissie, echt gaaf dat je naar Guatemala gaat! Heel veel plezier! Liefs en kussies Mau -
05 September 2006 - 17:29
Lorraine:
Heeyy meis =)
Ja heel veel plezier daar, veel mensen redden natuurlijk! pas wel op voor malaria , ik hoor je verhalen wel als je terug bent..
xxx lorraine -
05 September 2006 - 19:17
Daisy:
Hee lieve ZUS!
Ik wil je heeel veel plezier en succes wensen! Doe voorzichtig! =)
*IK ZAL JE MISSEN*
Maaar.. ik gun je dit wel heel erg! We gaan de komende 4.5 week nog leuke dingen doen!
LIEFS. kus DAISY.
06 September 2006 - 08:59
Toby:
roooomy ik ga je missen hor maak er het beste van en zorg dat jij niet verhongerd:P XXXX -
06 September 2006 - 09:11
Maartje:
Hoi Romy,
Ik heb er super zin in! Nog eventjes en dan zitten we in het vliegtuig naar Guatemala! Yesss :) -
06 September 2006 - 10:00
Merel:
Hey Romy!
Leuk dat we allemaal op de hoogte kunnen blijven van het avontuur! Heel veel succes en plezier. Maak er iets moois van.
xxxx -
07 September 2006 - 08:02
Sandra:
hai romy,
heel veel plezier daar, en veel su6. doe voor al voorzichtig! en geniet er van! liefs sandra en peter! -
07 September 2006 - 14:09
Petra:
Hej Romy,
Nou spannend hoor! Maar beloof me dat ik straks niet een boek in de winkel zie liggen van de blanke Guatemalees of hoe zo'n inwoner van Guatemala ook heet. We spreken mekaar.
Veel plezier en dikke kus Peet -
07 September 2006 - 16:57
Chris Zandbergen:
Hé Romy!
Wat vet dat je dit gaat doen joh! ben benieuwd naar je verhalen en foto's straks, heel veel plezier!
Kuss Chris -
07 September 2006 - 17:29
Mark:
rooomie! wat super zeg! je gaat t echt leuk hebben daar denk ik. wel ff wennen aan de andere cultuur enzo. hey als je nog vraagjes ofzo hebt dan hoor ik het wel. veel plezier en een dikke kusss
mark -
10 September 2006 - 09:15
Michèle:
Hey Romyyy!!! Ik heb je site gevonden hoor, ik ga zekerweten bijhouden hoe het er met jou voorstaat. Was wel even grappig he, vrijdagavond haha. Sliep uiteindelijk pas half zeven ofzo... echt niet cool. Maargoed heel heel heel veel plezier alvast! Kus -
13 September 2006 - 11:40
Elmer (je Neef):
Hey lieve schat van me!
Wat ontzettend leuk dat je dit allemaal gaat doen! Ik wens je heel veel succes en ik zal aan je denken!
Veel liefs van je neef
Elmer. -
14 September 2006 - 15:03
Mamma:
Lieve Romy
Deze laatste 4 weken staan in het teken van jouw vertrek.
Ik leef met je mee en ik wens je een geweldige tijd toe!
liefs,
Je moeder. -
14 September 2006 - 15:06
Floor:
dag lieve romy, ik wens je heel erg veel plezier in guatemala en geniet ervan!! ik ga je wel heel erg misse!!volgende keer gaan we samen de wereld redde haha!!xxxx -
14 September 2006 - 16:02
Marjan Veen:
Hey Romy,
Binnenkort zal ik geld storten voor je project...enne...van harte gefeliciteerd met t behalen van je rijbewijs.
Ik zal nog t adres van Pablo zoeken voordat je weg gaat, groetjes, marjan -
15 September 2006 - 10:20
Amar:
He Nichtje,
Super toffe move van je om te gaan, zeker!
Doe lekker je ding daar, kijk uiteraard wel uit. En ga lekker genieten man!
Ik zie en hoor wel hoe je het daar hebt en hebt gehad.
doe oei!
gr,
Amar. -
15 September 2006 - 14:46
Sanne:
Heey Mop!!
Leuk dat ik hier kan lezen hoe je dagen gaan enzo:D Egt heel veel plezier in Guatemala! en pas goed op hea! Je weet het maar nooit daar;) Kuss -
18 September 2006 - 12:04
Jesse:
hey Romy,
leuke site hoor!!
en mooie foto's ;-)
nouja, k spreek je snel weer..
kus.
25 September 2006 - 10:41
Charis:
eey muts..
nog maar 2 weekies.. spann0ndd!
Heel veel plezier en pas goed op jezelf.
kuS Charis -
02 Oktober 2006 - 12:04
Sanne:
Hai Romy,
was het zondag vergeten te zeggen dus doe ik het hier.Heel veel plezier en geniet er lekker van. En je weet wat ik gezegd heb over heimwee he? Niet hebben!!Ik hou de site goed in de gaten want ben benieuwd naar je verhalen.
Viel Spass Tschuss..