ff snel tussendoor - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Romy Schagen - WaarBenJij.nu ff snel tussendoor - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Romy Schagen - WaarBenJij.nu

ff snel tussendoor

Door: Romy

Blijf op de hoogte en volg Romy

09 Oktober 2006 | Guatemala, Antigua

Hey mensen,

ff snel een berichtje, ik moet zo namelijk warm eten bij mn gastgezin, hoop dat t lekker is, want t onbijt was niet echt lekker haha!
vanmiddag heb ik spaanse les, in plaats van vanmorgen!
ik heb voor de komende week, elke dag al plannen, onder andere de vulkaan beklimmen op donderdag! daarna moet ik elke middag naar school tot 6 uur.
voor de komende 4 weekenden heb ik ook al van alles gepland!
ik ga jullie alles nog vertellen, maar ik ga nu nog even wat foto's op de site zetten van het huisje waar ik zit! en nog een paar andere!
ik weet niet precies wanneer ik weer een berichtje plaats, maar denk wel weer snel!

dikke kus!

• 09 Oktober 2006 - 17:41

Sanne:

Heey lieverd!
    Ohw zo leuk die vulkaan beklimmen!! Echt spannend hoor..
    Succes met je spaanse les hoop dat t leuk is en hoop dat je avondeten wel lekker is maar dat lezen we nog wel haha!
    Hoop snel die foto's te zien!
    Kuss

• 09 Oktober 2006 - 17:54

Cynthia:

Hee Room! Wat een leuke foto's zeg, dan krijg je tenminste een beeld van de verhalen die je vertelt =) Veel plezier nog daar en ik zal je blijven volgen (voor zover dat lukt!) xx Cynthia

• 09 Oktober 2006 - 19:41

Floor:

haaai lieverd!!!wat is het ontzettend leuk die verhalen van je te lezen en wat cool dat je die vulkaan gaat beklimmen en dat je al zoveel hebt gepland. Ik kan niet wachten je verhalen te lezen!!!
    en wat een leuke foto's je hebt echt een ontzettend leuk huisje en een leuke kamer, nou het eten nog haha..
    veel sudc met je lessen en veel plezier donderdag met het beklimmen van de vulkaan!!
    love you!!
    kuss je maatje

• 09 Oktober 2006 - 20:04

Marjan:

Hoi Romy,
    Nou dat is wel even wennen een ontbijtje met geprakte bonen??!! Meid ik heb genoten van de foto,s, zo herkenbaar, ik zie me zo weer zitten op t plein van Antigua. Vind je t een leuk stadje?? Geniet van t beklimmen van de vulkaan (toch wel in groepsverband hé...)

groetjes

• 10 Oktober 2006 - 17:08

Sander:

hey lieverd,
    ziet er gezellig uit daar. have a lot of fun. hasta la proxima,
    adios quapa

• 10 Oktober 2006 - 18:07

Eva:

hee lieverd!,
    mis jou ook heel erg.
    Het grote avontuur is voor jou begonnen. op de foto´s ziet het er allemaal mooi uit. hoe is het meisje waarmee je heen reisde..? en je gastgezin? ik hoop dat je het naar je zin hebt daar. hoop snel weer iets van je te horen
    hele dikke kus eef

• 10 Oktober 2006 - 19:36

René Nicole En Dean:

buenas tardes Romy.
    cómo está usted .
    Zo eens kijken hoe goed je spaans is in 2 dagen!!!
    Leuk om te lezen wat je dag indeling is, zo kunnen we je volgen O ja leuke foto's wij wensen je veel plezier en geniet ervan

Gr René Nicole en Dean

• 10 Oktober 2006 - 20:16

Merith:

hee romy heb je het naar je zin?mooie fotos heb je gemaakt.ik zit bij je moeder hahaa,samen stuntelellen met de comp,maar ik weet nu hoe je op de site moet komen haha veel plezier romy!

• 12 Oktober 2006 - 18:49

Daphne:

Hey Romy,

Daisy heeft me je site laten lezen! Ik hoop dat je het er heel leuk hebt! Leuk dat je je dagen een beetje bij houdt op deze site! De foto's zien er ook leuk uit!

Fijne dagen!

Groetjes Daphne

• 13 Oktober 2006 - 15:32

Thomas:

Heyz Romy,

tof dat je ook aan het reizen bent! Weet niet hoe lang je weg bent maar ziet er nu al goed uit!

Geloof me, je gaat genieten en doet een hoop ervaring op! Echte ervaring! Hoop dat ik het een beetje bij kan houden...

1advies... ga niet te lang weg het acclimatiseren valt tegen, haha!

Greetz Thomas

• 13 Oktober 2006 - 15:33

Thomas Pippel:

zal mijn volledige naam even zetten. Zie dat er al meer Thom's zijn...

Greetz Thomas P.

Mi ultima dia...

13 Augustus 2007

Nog één week te gaan..

05 Augustus 2007

Projecten komen tot stand!

01 Augustus 2007

Bezoeken van families.
Romy

Hallo lezer, Nadat ik twee keer naar Guatemala ben geweest om vrijwilligerswerk te doen heb ik samen met Jurrien Stichting Muses opgericht. Al mijn reisverhalen zijn te lezen voor alle deelnemes van Muses en natuurlijk voor iedereen die interesse heeft of ook vrijwilligerswerk wilt gaan doen! Als je vragen/opmerkingen/interesse hebt kan je altijd contact met me opnemen! romy@muses.nl of plaats een berichtje op www.stichtingmuses.waarbenjij.nu

Actief sinds 04 Sept. 2006